Pogoji za spletni nakup

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje CVETLIČARNA ROŽA MIŠKO BRIGITA S.P., ORMOŠKA CESTA 15, 2250 PTUJ  (v nadaljevanju ponudnik).

Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine na www.cvetlicarnaroza.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.
Spletna trgovina na www.cvetlicarnaroza.si je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom (v nadaljevanju: sistem). Upravlja jo podjetje Cvetličarna Roža. Kupec je oseba, ki naročuje v spletni trgovini »www.cvetlicarnaroza.si«. Ponudnik in kupec medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne trgovine urejata s temi splošnimi pogoji spletnega nakupa ter ostalimi splošnimi pogoji. Z uporabo spletne strani se kupec strinja s pogoji uporabe. Ponudnik si pridržujemo pravico do spremembe splošnih pogojev. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe ali izbrisa kateregakoli dela spletne trgovine www.cvetlicarnaroza.si brez vnaprejšnjega obvestila.
Spletna trgovina je odprta vsak dan, 24 ur na dan. V primeru razlogov, tehnične ali druge narave, poslovanje preko naše spletne trgovine ali celo sam dostop do trgovine včasih tudi ni mogoč. Zato si ponudnik pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani spletne trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine. Ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnokoli okvaro vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in operiranja s stranmi spletne trgovine.

Naročanje
Spletna trgovina obratuje 24 ur na dan, vse dni v letu. Ponudnik naročila uporabnikov sprejema 24 ur na dan in jih bo obdelal v roku 3 delovnih dni. Obdelava naročil izven delovnega dneva se prestavi na naslednji delovni dan. Oddaja naročila preko spletne trgovine www.cvetlicarnaroza.si se obdeluje pod pogoji, ki so navedeni na tem mestu.
Če se izkaže, da je z vašim naročilom kaj narobe, vas bo po elektronski pošti ali telefonu v zvezi s tem kontaktirala odgovorna oseba. Ponudnik se bo potrudil, da kupec potrdilo o nakupu storitve prejme v čim krajšem možnem času po elektronski pošti.
V primeru nakupa darilnega bona le tega prejmete na navedeni naslov po pošti v 3 delovnih dneh po vplačilu.

Preklic naročila
Ponudnik si pridržuje pravico, da zaradi neustreznih, neprimernih ali žaljivih posredovanih podatkov s strani kupca, naročilo zavrne in o tem seznani kupca po elektronski pošti.
Prejeta naročila preko spletne trgovine www.cvetlicarnaroza.si lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče v treh (3) urah od opravljenega nakupa.
Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte info@cvetlicarnaroza.si. V elektronskem sporočilu je potrebno obvezno navesti naslednje podatke:
• V naslovu sporočila: Preklic naročila
• V vsebini sporočila: a) ime in priimek kupca, naslov kupca, datum naročila
Po preteku treh (3) ur ponudnik smatra, da je naročilo potrjeno.

Cene
Vse cene v spletni trgovini www.cvetlicarnaroza.si so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Pri naročilu se upošteva cena na dan/datum naročila.

Plačilo
Spletna trgovina www.cvetlicarnaroza.si omogoča naslednje načine plačevanja:
• Plačilo po predračunu.
Potrdilo o plačilu nakupa storitve oz. aranžmaja vam pošljemo po elektronski pošti. V primeru nakupa darilnega bona vam naročeni darilni bon pošljemo po pošti na dom ali kateri koli drug naslov v Sloveniji. Stroške naročila in izdelave darilnega bona in poštnine plačate ob nakupu ter so vključeni v ceno.

Storitve v spletni trgovini www.cvetlicarnaroza.si:

  • Ponudba aranžmajev

    Za odpovedni pogoje ter reklamacije veljajo splošni pogoji aranžmajev agencije cvetličarne Rože.
    Kupec se z spletnim nakupom strinja s splošnimi pogoji cvetličarne Rože.

Varovanje osebnih podatkov
Za potrebe poslovanja spletne trgovine podjetje Cvetličarna Roža s.p. zbira naslednje podatke: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, elektronski naslov kupca, telefonsko številko in ostale podatke, ki so vezani na naročilo. Kupec jamči za točnost in resničnost vseh posredovanih podatkov. Kupec je dolžan ponudniku nemudoma sporočiti vsakršno spremembo osebnih podatkov. Ponudnik ne odgovarja za škodo, nastalo zaradi netočnih oziroma neresničnih osebnih podatkov posredovanih s strani uporabnika. Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 94/2007). Vsi podatki, ki jih kupec posreduje ob naročilu, so namenjeni izključno interni obdelavi potrebni za izvedbo storitev in ne bodo posredovani tretjim osebam ali organizacijam.

Dostava
Potrdilo/ vaucher o nakupu vam pošljemo po elektronski pošti najkasneje v treh (3) delovnih dneh od potrditve plačila.
Darilni bon bo odposlan najkasneje v treh (3) delovnih dneh od potrditve plačila po navadni pošti.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti storitev spremenijo ter ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročene storitve. Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. V primeru pritožbe si bo ponudnik prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.Točne informacije glede reklamacij so navedene v splošnih pogojih Cvetličarne Rože s.p. V nasprotnem primeru je za to pristojno sodišče v Ptuju. Razlaga pogojev poslovanja Spletne trgovine »www.cvetlicarneroze.si« Za vsa vprašanja vezana na nakup storitev v Spletni trgovini »www.label.si«, ki niso urejena v teh pogojih poslovanja se upodablja Zakon o varstvu potrošnikov (Uradni list RS št. 20/1998, ZVPot) ter Obligacijski zakonik (Uradni list RS št. 83/2001, OZ) Informacije

Za vse nejasnosti prosimo pišite na: info@cvetlicarnaroza.si